P5


FA UNS DIES VAM FER UN TALLER DE CIÈNCIES A CÀRREC DE L’AJUNTAMENT DE RUBÍ, ON VAM TREBALLAR ELS SENTITS. VAM APRENDRE LA IMPORTÀNCIA DELS CINC SENTITS I VAM EXPERIMENTAR MOLTES SENSACIONS FINS ARA DESCONEGUDES! ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!
APROFITANT EL PROJECTE DE L’ALIMENTACIÓ QUE ESTEM TREBALLANT AQUEST TRIMESTRE, ELS NENS I NENES DE P5 VAM ANAR AL MERCAT MUNICIPAL DE RUBÍ! ABANS D’ANAR VAM FER UNA LLISTA DEL QUE VOLÍEM COMPRAR. UNA VEGADA ALLÍ, VAM VEURE TOTES LES PARADES QUE HI HAVIA AL MERCAT I VAM COMPRAR MOLTES FRUITES PER PODER-NOS PREPARAR L’ESMORZAR DEL DIA SEGÜENT: BROCHETES DE FRUITA AMB XOCOLATA!

CLIQUEU AQUÍ PER A VEURE LES FOTOS
LA CLASSE DE LES ESTRELLES DE MAR HEM PLANTAT AL NOSTRE HORT! HEM PLANTAT ENCIAMS, PASTANAGUES I TOMÀQUETS. SI EL CUIDEM BÉ PODREM RECOLLIR UNA BONA COLLITA I PODREM PREPARAR-NOS UNA AMANIDA!
       

ELS NENS I NENES DE P5, VAM ANAR AL CRAM. ALLÍ ENS VAN EXPLICAR COM RECUPERÀVEN ELS ANIMALS MARINS I COM TENÍEN CURA D’ELLS. VAM PODER VEURE TORTUGUES DE MAR QUE S’ESTAVEN RECUPERANT!
DURANT EL MES DE NOVEMBRE VAM FER EL NOSTRE MURAL DEL MAR AL PASSADÍS DE L’ESCOLA. HEM APROFITAT MOLTS MATERIALS RECICLATS PER A PODER-LO FER. EN EL NOSTRE MURAL HI APAREIXEN DIFERENTS ANIMALS DEL MAR I TAMBÉ HI SOM NOSALTRES! ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ FENT-LO! 
CLIQUEU PER VEURE LES FOTOS

LA CLASSE DE LES ESTRELLES DE MAR DE P5 HEM COMENÇAT UN TREBALL AMB UN MONSTRE MOLT PECULIAR: EL MONSTRE DE COLORS! AQUEST MONSTRE ENS AJUDA A IDENTIFICAR LES NOSTRES EMOCIONS: ALEGRIA, TRISTESA, RÀBIA, CALMA, POR I AMOR. CADA VEGADA SABEM MILLOR EL QUE ENS PASSA I COM ENS SENTIM. 


CLIQUEU PER VEURE LES FOTOS

ELS NENS I NENES DE P5, HEM FET PANELLETS....

ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ , TOCANT OLORANT I TASTANT ELS INGREDIENTS: LA FARINA D'AMETLLA, LA PATATA, EL SUCRE, EL COCO...... HAN QUEDAT BONÍSSIMS!! 

A PRINCIPIS D’OCTUBRE VAM SORTIR AL BOSC A VEURE LA TARDOR. VAM RECOLLIR FRUITS I FULLES, I VAM OBSERVAR COM CANVIEN DE COLOR LES FULLES DELS ARBRES.


EL PASSAT 28 DE SETEMBRE VAM ANAR A L’AQUÀRIUM. ENS VAN EXPLICAR MOLTES COSES DELS ÀNIMALS DEL MAR I AIXÍ VAM TENIR MOLTA INFORMACIÓ PER PODER TRIAR EL NOM DE LA CLASSE. ENS HO VAM PASSAR GENIAL!!


ELS NENS I NENES DE P5 JA HEM TRIAT EL NOM DE LA CLASSE! SÓM LA CLASSE DE.....

LES ESTRELLES DE MAR

Resultado de imagen para estrella de mar

1 comentari: